Nelly.com

Har klickat hem lite nytt, igen, hehe... Till mitt försvar kan jag säga att alla kläder på hemsidan var på rea, så jag tjänade verkligen in några hundralappar på det.. Jag ska visa er när det kommer! Jag hoppas bara att det är så bra väder så man kan använda kläderna! :)
Idag har det varit varmt och är fortfarande väldigt skönt ute.. Och om ni undrar vad jag gör inomhus när det är så  varmt är det för att jag tvättar.. Absolut inte det roligaste att göra i det här vädret, men rena kläder kan ju vara trevligt! ;)
Idag har jag & Baymax varit med ute i stallet en stund. Han fick träffa Clinton, Emelindas häst.. Det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra med tanke på att Baymax är väldigt försiktig, eftertänksam och rent av lite fjantig av sig. Men det gick bra! Vi gick på promenad med hästen och Baymax gick bredvid, ca 2 meter från.. Men när vi skulle gå förbi andra hästar som stod i sina hagar, då var det riktigt läskigt.. Lustigkurre.. ;)
Och nu måste jag ju säga, varför vi gick på promenad med hästen, var för att Clinton har varit och är fortfarande lite dålig.. Kolik... Så därav promenaderna, lätt motion för att få lite fart på magen. Jag håller mina tummar för att han ska bli frisk, om ni förstår vad jag menar... ♥
 

RSS 2.0