Det där med balans..

Det där med att hitta en balans, nu pratar vi träning.. Det kan vara väldigt svårt, iallafall för min del. Jag kan tänka att jag ska göra "det och det och det". Jag tar i för mycket i början helt enkelt. Och så ger jag upp alldeles för fort, vilket nog är ganska vanligt..
Jag har nu tränat i snaaart en månads tid, och då menar jag regelbundet och i mitt eget tempo, det har funkat bra! Vissa dagar känner jag mig inte alls taggad på att träna, men jag gör det ändå... "Kom ihåg varför du började"... Men vissa dagar, som idag, så är jag inte alls taggad, och då menar jag verkligen INTE alls.. Och det jag vill komma till är att jag tror att det är viktigt att tillåta sig själv att ha träningsfria dagar, då man kanske bara vill ta det lungt.. Om man tillåter sig själv det så tror jag att man ger mer de dagar man faktiskt vill träna. Sen finns det ju självklart en risk att man slutar helt med träningen desto fler träningsfria dagar man har.. Men ändå, tillåt dig själv att ta det lungt! Mitt mål är inte att tävla i bodybuilding 2015, inte heller att gå ner i vikt! Mitt mål är att verkligen få in det som rutin i vardagen och att förbättra min kondition.. "Kondition är en färskvara som man ska ta vara på",- Jotack, jag vet!
Men jag tycker ändå att det kan vara svårt ibland.. Jag har fasta träningsmoment vissa dagar, och jag försöker att göra dem varje dag.. Men om jag får välja mellan att träna eller att ta en fika med en vän, då är svaret inte så svårt för mig.. ;) Men å andra sidan, man måste ju få unna sig ibland, eller hur? Det gäller ju bara att hitta den där förbannade balansen som i mitt fall, är jäkligt lätt att tappa ibland! 
 

RSS 2.0