Fortfarande inte helt bra..

Det hela började i tisdags.. Sid satt i mitt knä och Kiwi gick förbi snett under bordet som vanligt.. Och vad händer? Jo, den elaka katten Sid hoppar på Kiwi (iofs inget ovanligt, men trodde inte han skulle göra så när han satt i mitt knä) Och vad gör jag då? Jo, jag tar tag i Sid och ska ta bort honom från Kiwi, men det blev min hand som fick ta mer stryk än självaste lilla Kiwi. Så, lite blod, rött och lite så, men tänkte inte mer på det utan jag åkte och jobbade som vanligt. Märkte under kvällen att handen blev mer och mer svullen. Så efter jobbet fick jag en tid på Vårdcentralen. De tyckte det var jättebra att jag kom dit, med tanke på alla hemska bakterier som katter bär på. Fick antibiotika då iallafall, som jag skulle äta i sju dagar.
Sen igår (torsdag) så var handen fortfarande svullen och gjorde lika ont då. Ringde då tillbaka till Vårdcentralen, precis som de sa att jag skulle göra om det inte blev bättre.. Så, jag fick en ny tid och åkte dit. Sköterskan lade märke till handen på en gång och jag fick prata med en läkare efter bara tio minuter. Fick då utskrivet några andra tabletter, några som skulle vara bättre för bakterierna.. Och de tabletterna äter jag nu med, tre gånger om dagen i tio dagar..
Så nu hoppas jag verkligen att det här ska bli bra. Handen är fortfarande lite svullen men det gör absolut inte lika ont i handen, även om jag inte kan röra den helt normalt än.
Jaja, så är det med den saken. Nu ska jag invänta Kim så ska vi kolla på någon film. : )

RSS 2.0