Godmorgon.

Sitter just nu nerbäddad i sängen med dator, mobil, mysigt täcke och chailatte, mmmums.. ;) Skönt att ha en liten stund för sig själv på morgonen, helt tyst.. Kim är på utbildning, Malin är i skolan, Pia & Sammy är ute och Emil sover. Så ja, det är tyst.. ;)
Jag sitter och försöker hitta ett par snygga gardiner, både till köket och till det stora rummet.. Det är inte lätt.. Det måste ju passa tapeterna till köket, eftersom det är en tapet med text på så kan man ju inte sätta dit vilka gardiner som helst.. Problem, jag vet! :)
Till stora rummet verkar det inte heller så lätt som jag trodde att det skulle vara från början, rummet är ju vitt så man kan ju ha vilka gardiner som helst egentligen, men icke! Jag får nog sitta här ett bra tag och klicka mig runt tills jag hittar något som faller mig i smaken. : )
Hur som helst.. I eftermiddag ska jag jobba iallafall, skönt det :) Beroende på hur trött jag är efter jobbet så kanske det får bli en springtur, vi får se.. Jag hade ju verkligen fått bra rutin på det där i våras, det gick verkligen BRA. Men under sommaren så blev det ingenting mer än ett par sketna promenader.. Fyy skäms! Men nu blir det dags att ta tag i det där igen : ) Måste måste..

Ja, så är det med det. Annars så börjar vi flytta in grejer i lägenheten snart. Det är "bara" golvet i köket som ska läggas dit i veckan, samt att köpa lister till allt, typ. : )
7 veckor kvar tills vi får kissebebiseeeen och ja, sen är väl det mesta i sin ordning. Bara ett kattnamn då, lättare sagt än gjort ; )
 

Min cam är enastående bra...
 
 

RSS 2.0