Måndag..

Igår var jag på Marieberg med min fina kusin Therese. Jag hade faktiskt väldigt stora förhoppningar om mellandagsrean, men jag ska säga er, jag hittade inte alls speciellt mycket. Om jag ska vara ärlig så var det mesta ren skit. Det enda som fick följa med hem var en träningsjacka och en tunn långärmad tröja, det passar ju mig perfekt eftersom det är liiite kallt att springa med endast linne under.. Så jag är definitivt nöjd med mina två köp!
Att mellandagsrean var skit gör mig ingenting egentligen med tanke på att jag har huuur mycket kläder som helst, det är ju vad jag har hört från andra iallafall så det måste väl stämma! ; )
För övrigt så tog vi oss en varsin sallad inne på Belini, och o.m.g vad gott det var med sallad, efter allt jäkla onyttigt och sockerskit som jag har mulat i mig.. Ja, jag vet om att det är heeelt frivilligt, så det behöver vi inte ens ta upp.. Men jag kan säga, att om det endast är jag som ska äta "riktig" mat medan fyra pojkar lever på lan-mat så blir det så att jag lätt hakar på, vilket resulterar i pizza, smörgåsar.. Ja, allt som går fort och som inte är nyttigt överhuvudtaget... : )
Jaja, nog om det.. Imorgon är det nyårsafton! NYÅRSAFTON. Vart tog detta år vägen egentligen? Det har gått så sjuuukt fort. Jag tänkte skriva en lista här vad jag har gjort, vad jag inte har gjort, bra och dåliga saker osv.. Men det får bli i ett annat inlägg, för nyår har ju inte varit än och vad som helst kan ju hända.. (Och nej, det är inte mer drama-drama än vad det låter) ; )
Jag & Sammy ♥
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0