Örebro, GT & lite till.

Hejsan på er! Dagarna går framåt, i full fart. Snart är det ju faktiskt julafton och i samband med det så är jag färdigutbildad undersköterska! :) Men det skriver jag om en annan gång. Helgen har varit hur bra som helst! Hunnit med mycket men ändå haft till tid att slappa! I Fredags var jag i Marieberg tillsammans med Kim, Malin & Pia. Hittade en tjocktröja och sen en vanlig basjumper typ :) Sen åt vi på Pacos också, gottgott!
Igår, alltså lördagen bestod av en låång sovmorgon och sen på kvällen var jag på Golden Times tillsammans med Moa, Christopher, Anna-Lotta, Jens och Sarah :) Det var jättetrevligt! Nordman var en av artisterna som spelade. Jag tycker om Nordman väldigt mycket, han är asbra - men han levererade inte så värst på scenen igår.. Spelade alldeles för få låtar och alldeles för lite gamla låtar, tummen ner för det! Annars var kvällen en tio-poängare! :)
Idag har jag tagit det lugnt, kollat andra avenyn, solsidan och varit till stugan en sväng med Kim & Sammy :) Imorgon väntar praktiken så det är bäst att slå igen sina blå snart :)
 
 

RSS 2.0